75. Meat Puppets

Min polare Uffe såg det här bandet i London 1991 – jag var råimpad/avis. När jag var i London samma år var det tänkt att man skulle ha fått se RHCP(!?). Men min person i London – inga namn nu – som hade lovat fixa biljetter lyckades bara skaffa fram en enda, som hon behöll själv för det var ju kanske nån snygg kille inne på Brixton Academy. Jag spenderade kvällen på mitt hotellrum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: