98. Polly (med trött farsa)

Polly_&_trött_farsa_by_Dennis_ErikssonSåja, slut på porträttgalleriet. Summering – Alltid lite vanskligt med porträtt, finns faror, genusproblematik. Kvinnor måste alltid alltid göras lite snyggare, stiliga karlar blir i regel mer groteska. Lätta att teckna var b la. – Dragos, Mike, Munck-Lord, Williamsson, Bergmark, The Biz. Extra svåra var – Wess-Lord, Tyra vZ, PellePel, Björken, Lautala, Helena V m fl. Vissa personer har fått sina porträtt gjorda men de har sorterats in i högen under “Opublicerbart”, andra som inte har lagts upp kanske kommer få sitt tryne i den kommande porträttboken som ligger startklar på Nilleditions. Håll till godo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: